Skip to content

Een verbindend netwerk

Wij bouwen aan interculturele kerken

Wat hebben we je te bieden?

“ICP weet zich geroepen voor het kleurrijke koninkrijk van God en bouwt daarom mee aan interculturele geloofsgemeenschappen door heel Nederland via een aanbod van training, persoonlijke toerusting en de vorming van een netwerk.”

Ontdek ons netwerk

Het netwerk van aangesloten geloofsgemeenschappen bevindt zich door heel Nederland. Maak kennis met de vele kleurrijke kerken!

Nieuws & Activiteiten

We zijn een actief netwerk in heel Nederland. Hier vind je het laatste nieuws en meer inspiratie over de activiteiten die wij organiseren. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Leer het team achter ICP Network kennen

Onze roeping komt niet enkel voort uit de veranderde culturele samenstelling van de maatschappij, alsof we gedwongen worden door onze context. We willen evenmin een activistische houding aannemen door enkel op de missie te focussen.

Ons vertrekpunt ligt in God zelf. Vader, Zoon en Geest motiveren ICP tot het meebouwen aan interculturele geloofsgemeenschappen door heel Nederland. De visie voor een kleurrijk Koninkrijk ontspringt in het hart van God.

Training en begeleiding

We hebben ruim vijftien jaar ervaring met het begeleiden van kleurrijke kerken. Voor elk team in de gemeente zijn we beschikbaar.

Steun de missie

De uitdaging waar we voor staan is te groot voor onze kleine organisatie.

Daarom vragen we om je hulp, zowel financieel als geestelijk. Dank voor je betrokkenheid!