Skip to content

Materialen

Gratis downloadpakket!

Bouw aan een interculturele kerk.
Inhoud van het gratis downloadpakket:

 • Tien tips om de eredienst intercultureler te maken
 • Bijbelstudie met anderstaligen – Ruth 1
 • Video: Lezing ICP Teamtraining ‘Discipelen maken’
 • Video: Lezing ICP Teamtraining ‘Leiders trainen
 • Podcast en verdiepingsvragen: Tips voor interculturele pioniers  Kringmateriaal Meer kleur in de kerk

  Bestel hier vanaf 28 mei 2023 het gratis materiaal ‘Meer kleur in de kerk’. Een interactieve, driedelige Bijbelstudie voor kleine groepen in de kerk. 
  Samen aan de slag met racisme, diversiteit en verzoening. 
  Meer info over het materiaal vind je hier.

  Bijbelstudie voor anderstaligen

  Bijbelstudie met anderstaligen. Hoe dan? Bekijk en bestel hier ons materiaal ‘Ruth-Op reis door grenzen’ heen. Het is bedoeld voor kringleiders die met anderstaligen op pad willen. Eszter Bruining-Varga heeft het materiaal niet alleen geschreven, maar ook in de praktijk getest.

  Boek: Wandelen op water

  Wandelen op water – coverHans en Carolien Euser wonen en werken in wat zij noemen ‘de wereld op hun stoep’. Dat deden ze eerst in Veenendaal en tegenwoordig in Rotterdam. Over hun talrijke ervaringen schrijven ze regelmatig blogs en nieuwsbrieven. De 25 mooiste verhalen zijn gebundeld in dit boek.

  Boek: Koningskind - worden wie je bent

  Patrick van der Plaat werkt bij ICP en is ook schrijver van het boek ‘Koningskind’. Het boek gaat in op de vraag hoe we als kind van God kunnen leven zodat God ons van binnenuit kan veranderen. 

  Flyer ICP 2024

  ICP heeft een nieuwe flyer. Misschien heb je hem al ontvangen. De flyer is in het Engels gedrukt. Hier vind je de Nederlandse vertaling. Er komen steeds meer vertalingen bij.