Skip to content

ICP Worship Training

“God is intercultureel in Zichzelf, dus ware aanbidding kan niet anders dan intercultureel zijn.”

Wat?

Een training op locatie en in afstemming met de lokale voorganger en leiders. Een periode van maximaal 6 maanden waarin in diverse vormen en op diverse momenten groepstraining en persoonlijke begeleiding wordt gegeven.

Wie?

De training is bedoeld voor het worshipteam, maar kan ook aan een leidersteam gegeven worden. Iedereen die in de lokale kerk iets met aanbidding te maken heeft, is gebaat bij deze training.

Hoe?

Op aanvraag van een lokale kerk (via de voorganger, leidersteam of worshipteam) wordt een plan gemaakt op basis van de behoefte en leergebieden van het team en eventuele individuele leertrajecten worden ook in kaart gebracht. Diverse trainers kunnen worden ingezet en gedurende het traject wordt steeds geëvalueerd en bijgestuurd, indien nodig.

Ervaringen van anderen

Lees hoe anderen deze training hebben ervaren en wat zij ervan geleerd hebben.
Ontdek wat deze training voor jou kan betekenen.

"Dit heeft enorm geholpen! Vooral door het delen van veel know-how en ervaring. Er werd veel meer geboden dan alleen antwoord op mijn leervragen."
Jos Slager
Voorganger van ICF Delft
"We raden deze training aan, aan iedereen die interculturele stellen counselt! We dachten dat we alles al wel wisten uit eigen ervaring, maar deze training had voor ons beslist een toegevoegde waarde."
Nicci en Stephen Overduin
Voorgangers Kerk van de Nazarener Rotterdam en zelf een intercultureel stel

Waar en wanneer?

Op locatie en in overleg.