Skip to content
30 november 2023

Waarom de ICP Teamtraining?

Welke uitdagingen komen we tegen? Welke oplossingen zijn er beschikbaar? Hoe werk je uit wat God heeft bedoeld toen Hij de kerk voortbracht? Hebben we daar echt training voor nodig?

Wat kan er misgaan?
Kerk-zijn 21ste eeuw; het is een mooie uitdaging in een uitdagende tijd! Wat kan er misgaan in het proces van kerkplanting en gemeenteopbouw?

4 breekpunten:
Kerkbezoeker: “Ik kwam er niet tussen. Bij deze mensen kon ik niet aansluiten.”
Teamleider: “Ik krijg de mensen niet gemotiveerd om hun plek in te nemen en samen aan de slag te gaan.”
Kerkleider: “Ik ben moe geworden. Ik heb misschien te veel alleen gedragen.”
Toeschouwer van de buitenkant: “Ze lijken het samen gezellig te hebben, maar het blijft een klein clubje en waar hebben ze het eigenlijk over?”

De kerk is een levend lichaam; altijd beweging altijd groei, altijd nieuwe mensen en steeds dieper gewortelde leden. Ten minste, zo zouden we het graag willen zien.

Wat biedt de ICP Teamtraining?
De ICP Teamtraining neemt jou en je team, gedurende 2 jaar in 4 weekenden en tussentijdse begeleiding, mee in het proces van teamopbouw en gemeenteopbouw. Vier belangrijke thema’s worden behandeld, de thema’s die ons helpen om de bovenstaande breekpunten te voorkomen:

  • Samen op missie gaan
  • Discipelen maken
  • Leiders trainen
  • De gemeenschap vermenigvuldigen

Klaar-voor-de-start-dag 2024
Op 20 april 2024 vindt de GRATIS startdag van de ICP Teamtraining plaats. Alle deelnemende teams starten daar hun training, die van 2024 tot 2026 loopt. Maar ook als je overweegt om deel te nemen of als je benieuwd bent naar de visie van ICP op teamtraining en kerkplanting in interculturele context, dan ben je op die dag van harte welkom én op de juiste plaats!

Meld je nu direct aan voor de GRATIS startdag op 20 april in Voorthuizen!
Of vraag meer info aan via email. office@icpnetwork.nl 
Check ook onze website voor meer informatie. http://www.icpnetwork.nl