Skip to content
1 november 2023

Terugblik Teamtraining Weekend 3

Van 5-7 oktober hadden we het derde Teamtrainingsweekend met 9 interculturele leidersteams in Voorthuizen. Een geweldige tijd waarin we veel geleerd hebben. Dankzij interessante lezingen, diepgaande gesprekken, kostbare teamtijd, mooie worship en gezellige ontmoetingen zijn we gegroeid en hebben we meer zicht gekregen op belangrijke processen in de vorming en opbouw van onze interculturele gemeenschappen. Het thema was ‘Leiders trainen’ en dat begint bij onszelf.

We hebben ingezoomd op het Bijbelboek Nehemia en de leiderschapslessen die we van Nehemia ontvangen. We hebben geluisterd naar trainers die ons meenamen naar het hart van leiderschap en de uitdagingen die onze interculturele context ons brengt. En we hebben genoten van Alexander Emoghene, pastor van Claypot Church, die ons enthousiast maakte om een Jesus-church te bouwen met leiders die opgroeien in een visie die alleen op Jezus gebaseerd is.

Reacties van deelnemers op de vraag ‘Waar heb je het meest aan gehad?’:

De onderlinge gesprekken met trainers en teamleiders.

Teamtijd, waardevol als altijd.

De verhalen over leiderschap van Sara en Rien. Nehemia als praktisch voorbeeld van leiderschap.

Aanbiddingsavond, het lezen van en mediteren op Nehemia, de praktische voorbeelden.

Goede, uitdagende vragen aan ons team.

Een paar foto’s:

Meer informatie over de Teamtraining: Tweejarige ICP training voor teams – ICP Network

Klaar-voor-de-start-dag nieuwe Teamtrainingsronde 2024-2026
Op zaterdag 20 april 2024 vindt de Klaar-voor-de-start-dag plaats in Voorthuizen. Een dag voor deelnemers van de nieuwe Teamtraining die start in oktober 2024. Deze dag is ook bedoeld voor teams die interesse hebben, maar nog willen ontdekken of het wat voor hun team is.

Vrijblijvend info aanvragen kan via office@icpnetwork.nl