Skip to content
6 maart 2024

Terugblik Regiolunch 5 maart

Op 5 maart organiseerde ICP een regiolunch bij Blend Bloemhof in Rotterdam. Het was met 14 mensen een fijne tijd waarin we ook meer konden leren over het interculturele huwelijk. Corina Mushikangondo legt de laatste hand aan haar boek over ‘liefde tussen twee culturen’. Een mooi, uitdagend en ontzettend belangrijk onderwerp voor de kerken binnen ons netwerk.

Lees hier wat ervaringen van pastors en pioniers die deelnamen aan de regiolunch:

“Voor mij was het een zinvolle bijeenkomst omdat ik wat mensen van andere kerken uit het netwerk heb ontmoet… Ook de introductie op het thema ‘interculturele huwelijken’ vond ik zinvol, zelfs al ken ik Corina al langer en heb ik haar vaker erover horen spreken. Ook voor mij waren er weer wat nieuwe inzichten…”

“Het is een leuke manier om elkaar uit verschillende gemeenten te ontmoeten. Het thema vond ik ook zeer aansprekend en de wijze waarop het werd gebracht fijn. Ben zeer benieuwd naar het boek. Ben dankbaar dat ik deze lunch heb bij kunnen wonen en zeker voor herhaling vatbaar.”

“Heerlijke lunch, super verzorgd! En blijft gaaf om verschillende pioniers te ontmoeten. Zeer geïnspireerd door Corina en zie uit naar haar boek. De rit naar het toffe Blend zeker waard. Dank.”

ICP organiseert regiolunches door heel Nederland. Zo staat een lunch gepland op vrijdag 14 juni 2024 in Zwolle. Andere steden zullen volgen. De regiolunch is een mooi moment om leiders van allerlei kerken te ontmoeten.

Wil je meer weten over komende regiolunches? Neem dan contact met ons op.