Skip to content
6 april 2023

Terugblik ICP Teamtraining

Afgelopen weekend hebben we het tweede Trainingsweekend gehad met 10 interculturele teams die deelnemen aan de tweejarige ICP Teamtraining. In deze twee jaar komen we vier keer een weekend lang samen om te leren en te groeien als interculturele leidersteams. Tussen deze weekenden door kunnen de deelnemende teams via ons Online Training Platform extra lessen volgen en samen oefeningen doen.

Het thema van dit tweede Teamtrainingsweekend was: ‘Discipelen maken’. Zeer uitdagend en prikkelend…

“Wat een bijzondere tijd heb ik gehad. Ik ben onder de indruk van de liefde van God de Vader voor mij en ik heb hernieuwde passie ontvangen om deze liefde en dat vaderhart door te geven, uit te delen aan alle volken. Jezus heeft ons veel geleerd en voorgedaan over het leven met elkaar en het delen van je hart zodat een ander via dat hart God kan leren kennen. Ik ben me er tijdens het trainingsweekend weer dieper bewust van geworden dat ik niet kan geven wat ik niet eerst zelf ontvangen heb. En dat de echtheid van mijn hart en houding de mensen om me heen heel erg helpt om mijn boodschap over God te ontvangen. Genoeg te overpeinzen. En ook genoeg om dankbaar voor te zijn.” (Reactie teamlid ICP)

We zijn heel dankbaar dat we samen met de vaste trainers en vrijwillige medewerkers zo’n heerlijke training mogen organiseren. We hebben nu alweer zin in het derde Trainingsweekend. Maar nu eerst even nagenieten met een paar foto’s.

Meer weten?