Skip to content
26 januari 2024

Donkey Mobile App werkt verbindend

Het gerucht gaat rond, dat de mobiele telefoon nooit meer uit ons aardse leven te bannen is… 😉 en dat we als kerk in de 21ste eeuw gebruik mogen maken van wat God ons aanreikt om Jezus zichtbaar te maken op aarde...

Dat betekent dat we open staan voor alle mogelijkheden om te groeien naar eenheid, om verbinding te maken met elkaar, om te connecten op een manier die laat zien dat God echt van iedereen houdt en niemand uitsluit.

Donkey Mobile biedt een app voor kerken, die bijdraagt aan deze doelen. Een virtuele plek waar je op de hoogte blijft van kerknieuws, waar je roosters vindt, gesprekken kan voeren, afspraken kan maken en nieuwe mensen kan ontmoeten. Er zijn al een aantal kerken binnen het ICP-netwerk die gebruik maken van de Donkey Mobile – app.

In ICF-Rotterdam-Zuid zijn ze heel recent gestart met de app, maar de reactie is nu al erg positief.

Ds. Coen Legemaate van ICF Rotterdam-Zuid liet het volgende weten:
“Ik ben heel blij met de eerste twee weken. Het is mooi om te zien hoe broers en zussen elkaar motiveren en hun leven delen. Dank aan Donkey Mobile voor alle begeleiding en veel zegen bij alles wat komt!”

Wil je meer info over deze app voor kerken of heb je vragen aan pastors die de app nu al gebruiken? Neem dan contact met ons op via office@icpnetwork.nl

Bekijk ook de website van Donkey Mobile voor meer info of contact met hen.