Skip to content
1 januari 2024

Vijf stappen Tour Missionair Leven

Hoe geef je een missionaire levensstijl vorm in de wijk waar je woont en het netwerk waar je deel van uitmaakt? Hans en Carolien Euser zijn met deze vraag verhuisd naar Rotterdam en vonden daar antwoorden die in veel andere contexten relevant zijn. Ze hebben een tour ontwikkeld waarin ze aan de hand van enkele principes inzicht geven in hun eigen leerproces en handvatten bieden voor de missionaire praktijk van alledag.

Het programma bestaat uit de volgende ingrediënten:

  1. Een bezoek aan BLEND waar zaak, zorg en zingeving worden gecombineerd voor de bloei van de buurt. Je begint met een lekkere koffie + gebak én het ontstaansverhaal.
  2. Dan volgt een wandeling door de wijk waarin de vijf stappen naar missionair leven worden toegelicht vanuit Lukas 10. We lezen, luisteren en laten ons inspireren.
  3. We eindigen in BLEND voor een evaluatie en reflectie: wat nemen we mee naar onze eigen plek en hoe passen we de ontdekte principes toe in de praktijk?

De duur van de tour is 2 uur en kan in overleg worden gepland. Eventueel uit te breiden met een lunch of diner op locatie. Het adres van BLEND is Lange Hilleweg 220A in Rotterdam en de wijk die we verkennen heet Bloemhof. Aantal deelnemers: 5-25. Kosten per deelnemer: 25 euro incl. koffie of thee en gebak. Een lunch kan vanaf 10 euro p.p. worden bijgeboekt.

Meer info: bloemhof@blend.nl | www.blend.nl