Skip to content

Hans en Carolien Euser

De wereld op onze stoep

Wij zijn Hans en Carolien Euser, getrouwd in 2000, gezegend met drie prachtige kinderen: Samuel, Roos en Rhodé, en geroepen voor de wereld op onze stoep, zowel lokaal in Rotterdam als landelijk via het netwerk van interculturele kerken dat we leiden.

Een beetje achtergrond

Hans (1977) groeide op in Dordrecht, Carolien (1980) in Sliedrecht. We leerden elkaar kennen toen we 19 en 16 jaar oud waren en trouwden drie jaar later. Omdat Hans in Veenendaal theologie studeerde verhuisden we daarheen. Carolien werkte er in de zorg, Hans op de bijbelschool. In 2006 werden we aangesteld als voorgangersechtpaar in de Regenboog, de kerk waar we acht jaar werkten en nog steeds aan verbonden zijn. Van daaruit begonnen we de Interculturele Christelijke Familie, samen met 20 lokale geloofsgemeenschappen van 8 verschillende denominaties. De geloofsgemeenschap floreert tot op de dag van vandaag.

Wij verhuisden in 2017 naar Rotterdam. Intercultural Church Plants had ons gevraagd leiding te gaan geven aan haar netwerk van interculturele pioniersplekken. Sindsdien coachen we voorgangers, trainen we kerkplantingsteams en ontwikkelen we materiaal, samen met een klein team van medewerkers.

Na onze verhuizing vroegen we aan de Heer hoe we van betekenis konden zijn in onze eigen buurt. Hij antwoordde via een droom die we beiden in dezelfde nacht ontvingen. Het resulteerde in BLEND Bloemhof, waar we zaak, zorg en zingeving combineren voor de bloei van de buurt. Het is een sociale onderneming met een missionaire focus, een nieuw soort kerkplanting met oog voor de hele mens als lichaam, ziel en geest. Als gezin beleven we veel plezier aan de ontmoeting met buurtbewoners.

Meedoen in de missie

Bid voor ons
We kunnen dit alleen maar in Gods kracht. Bid met ons mee. Via de nieuwsupdates ontvang je regelmatig dank- en gebedspunten.

Help mee
Vele handen maken licht werk. Zo nu en dan zijn we op zoek naar iemand die heel concreet iets voor ons kan betekenen. Vraag er gerust naar.

Geef financieel
Voor ons levensonderhoud zijn we afhankelijk van giften. Misschien wil jij ons steunen? Je kunt een eenmalige of structurele gift overmaken aan:

ANBI stichting Intercultural Church Plants
NL36 INGB 0008 9859 37
Onder vermelding van ‘Gift Project Rotterdam’

Nieuwsupdates

We maken regelmatig hilarische, tragische en inspirerende dingen mee in onze wijk en tijdens het werk. Daar schrijven we over, zodat je een inkijkje krijgt in de manier waarop wij Gods missie in ons eigen leven vormgeven. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan eenvoudig in voor onze updates.

Contactgegevens

Hans en Carolien Euser
info@hansencarolien.nl en 06-36015061

Ons AchterBanComité (ABC)
Het ABC bestaat uit Aart (voorzitter) en Heleen Stuivenberg (contactpersoon) en Petra de Bruijn (penningmeester) en is bereikbaar via abc@hansencarolien.nl of 06-45061353 (Heleen)

BLEND & ICP
www.blend.nl en www.icpnetwork.nl