Skip to content
22 september 2023

Workshop Spoken Word op 11 nov ICP Inspiratiedag

Heb jij je al aangemeld voor de Inspiratiedag? Brooklyn Mozes verzorgt een optreden en een workshop op 11 november in Veenendaal. Dat wil je niet missen!

Meld je aan en neem ook je jeugdleiders, sprekers en vrouwengroepleiders mee. Brooklyn inspireert  met haar persoonlijke verhaal, haar talent voor het gesproken woord, met haar passie voor God en haar lef om op te komen voor mensen die hun stem denken kwijt te zijn.

Korte introductie Brooklyn Mozes
Als je Brooklyn hoort praten, doet ze haar naam ruimschoots eer aan. Alsof ze haar geboortestad nooit heeft verlaten. Geboren in de betonnen jungle van Brooklyn New York. Waar de harde straten van Brooklyn je dwingen volwassen te worden en moeilijke keuzes te maken, bijt Brooklyn Mozes nooit op haar tong.

Als strijdster voor onrecht probeert ze een bijdrage te leveren aan de samenleving door op te komen voor de zwarte gemeenschap en vrouwen zonder stem.

Brooklyn Mozes is een jonge vurige spoken word artiest / moeder / rapper / songwriter.

Oprichter van stichting Respect the Crown. Eigenaar van Loyalty Enterprises en oprichter van Rappen om de Hoek en Brooklyn Bridges. Schrijver en producer van haar eigen one-woman-show: QUEEN ” for mothers by a mother”. En schrijver en producent van one-woman-show: “Naked”.

Workshop Inspiratiedag
Tijdens de workshop gaan we verschillende schrijftechnieken leren en gelijk proberen toe te passen. Aan het einde van de workshop heeft iedereen een prachtig begin gemaakt aan een eigen geschreven tekst en neemt iedereen verschillende schrijfstijlen mee naar huis om zelf verder te kunnen.

Meld je nu direct aan via onderstaande button!

Praktische info

Datum 11 november
Locatie De Regenboog, De Grote Pekken 11, Veenendaal
Tijd Inloop 9:30, einde 15:00
Vroegboekkorting: ticket gereserveerd voor 10 oktober – 17,50 euro, inclusief lunch en presentje. Na 10 oktober 22,50 euro.

Aanmelden is mogelijk tot 6 november.

Lees ook dit artikel over de Inspiratiedag…