Skip to content
1 december 2022

Terugblik ICP Worship Visieochtend

Op zaterdag 19 november kwamen we met een aantal interculturele worshipteams samen in Rotterdam. Lees nu deze terugblik en bekijk een paar foto’s van deze inspirerende ochtend.

We hebben interculturele aanbidding besproken, gevierd en beleefd met elkaar. Diepe ontmoetingen, kwetsbare gesprekken, inspirerende ontdekkingen en hernieuwde visie op aanbidding in interculturele context. 

Hans en Eric hebben ons meegenomen in ‘wat, waarom en hoe’ van aanbidding in een interculturele gemeenschap. Hans deelde inzichten, geworteld in Gods Woord en beproefd in de praktijk van zijn jarenlange ervaring, als voorganger van een interculturele kerk en als leider van het ICP netwerk. Eric deelde met ons zijn proces van verandering, van een mono-culturele Burundese kerk naar een intentioneel interculturele gemeenschap. De praktijkervaring, de persoonlijke voorbeelden en de liefde voor God en Zijn Woord stonden centraal.

Vanuit deze verdieping in het onderwerp ‘interculturele aanbidding’ hebben we samen een mooie tijd van aanbidding beleefd. Daarna volgde een tijd van ontmoeting en gesprek in de afzonderlijke teams. Aan de hand van vragen en stellingen hebben de teams hun harten met elkaar gedeeld en besproken hoe bepaalde aspecten in de praktijk van hun eigen gemeenschap uitgewerkt kunnen worden.

We zijn dankbaar voor de kans om samen te groeien in intercultureel kerk-zijn en zien uit naar een volgende ontmoeting met interculturele teams in ons land. Houd de agenda en de ICP Update in de gaten voor volgende events. 

ICP biedt ook worshiptraining op locatie aan. Meer weten? Lees verder…

Op de hoogte blijven van volgende events? Klik hier…