Skip to content
3 november 2022

Terugblik 1ste Teamtrainingsweekend

Beleef een beetje mee wat er gebeurt in ons netwerk. Lees hier een kleine terugblik op het eerste weekend van de 2-jarige ICP Teamtraining…

Anne-Marie (lid ICP-kernteam) deelt haar ervaring: Voor mij was dit het eerste echte Teamtrainingsweekend waar ik bij kon zijn. Wat een bijzondere ervaring! Zoveel mooie, eerlijke, intense en hoopvolle momenten heb ik beleefd. We zijn geen volmaakte mensen. We maken geen volmaakte plannen. We hebben zelfs geen volmaakte verlangens. Niet vanuit onszelf in ieder geval. Maar ieder van ons was daar met een open houding, een nederig hart voor God en een verlangen om te wandelen in Gods werk, in Zijn paden en plannen. 

We kunnen zoveel leren van elkaar. De teammomenten en de gezamenlijke ontmoetingen rond de maaltijd en de aanbidding tijdens het programma, daar heb ik enorm van genoten. Ik ben onder de indruk van de kennis en ervaring die de trainers met zich meebrengen en vol liefde aan ons beschikbaar stellen. Ik heb genoten van het aanbiddende hart van Paul Hagayi en zijn team. En wat een cadeau was het toen een paar van onze Arabisch sprekende broeders en zusters ons meenamen in aanbidding. Dat heeft mij diep geraakt! Daar willen we meer van! 

De diaconessen van Amerongen waren op de eerste avond aanwezig. Zij ondersteunen deze ICP Teamtraining, met gebed, financiën en betrokkenheid. Het was een eer om hen in ons midden te hebben en samen dit eerste weekend te kunnen aftrappen. 

De teams zijn van start gegaan met deze eerste fase: op missie gaan. Een gesprek over waar we zijn en waar we naartoe willen. Een gesprek dat verhelderend is, soms frustrerend en soms intensief. Maar ook leidt het gesprek tot reden voor feest en dankbaarheid. Samen op pad gaan, elkaar vinden in Gods doelen en plannen, helemaal op maat voor jouw specifieke team met een specifieke roeping. En God is erbij. Het is Zijn werk, Zijn kerk. Wat een geruststelling. Wat een belofte! 

Zo was mijn eerste ervaring ongeveer. Dankbaar dat ik mee mocht kijken en mee mocht genieten. Ik zie uit naar de komende jaren waarin we samen opgroeien en onze impact in de wereld groter zullen zien worden. 

Bekijk hier ook een paar foto’s.