Skip to content
23 december 2022

Songs2Serve Trainingsdag vindt plaats op 11 februari 2023

Meld je nu aan voor de unieke trainingsdag die op 11 februari 2023 georganiseerd wordt door Songs2Serve en ICP NL!

Songs2Serve en ICP NL organiseren de Songs2Serve Trainingsdag voor het ICP-netwerk! Een trainingsdag voor interculturele aanbiddingsteams en iedereen die meer wil leren over interculturele aanbidding. Een dag vol ontmoeting, inspirerende en praktische workshops en heel veel muziek en aanbidding. 

Daar wil je echt bij zijn. Meld je nu direct aan! En lees verder voor meer informatie.

Belangrijke info op een rijtje 

Datum: 11 februari 2023
Tijd: 10.00 – 16:30 (inclusief lunch)
Locatie: De Passie, Ulaanbaatarplein 6, Rotterdam
Kosten:€25,00 per persoon 

Klik hier voor meer informatie over deze dag

Workshops 

We hebben ontzettend leuke en bekwame workshopleiders uitgenodigd om jullie te trainen op diverse gebieden. Het is belangrijk dat je jezelf en je team zo snel mogelijk aanmeldt, want dan kunnen jullie je voorkeuren voor workshops aangeven. We zullen je voorkeuren en die van anderen verwerken en indelingen van de workshops maken, zoveel mogelijk naar je opgegeven wensen. De bevestiging daarvan volgt vlak voor de trainingsdag. 

Klik hier om je aan te melden. In het bestelformulier kun je workshops kiezen.

Bezoekers van vorige dagen zeiden; ‘ik vond het een zeer leerzame dag en ontzettend fijn om elkaar zo te kunnen bemoedigen en met elkaar muziek te maken’ en ‘ super concept en zeer inspirerend, chapeau voor de organisatie’.

Mail ons als je vragen hebt 

Al je vragen en informatie die we moeten weten voor de lunch zijn welkom op info@songs2serve.eu

Via de website van Songs2Serve kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, waarmee je op de hoogte kan blijven van alles wat Songs2Serve organiseert. Check de website van S2S.