Skip to content
4 juli 2023

Regio-lunches voor pastors en pioniers

We gaan iets anders doen. Ter vervanging van de jaarlijks terugkerende, landelijke netwerkochtend in september organiseren we dit seizoen, ook in september, een lunch voor pastors en pioniers in 3 verschillende regio’s.

De afgelopen jaren organiseerden we twee keer per jaar een netwerkochtend voor pastors en pioniers in het ICP-netwerk. Een moment om te connecten en elkaar te inspireren en bemoedigen.

In het komende seizoen willen we ook weer met jullie optrekken. In de tweede helft van september willen we daarom 3 regionale lunches (regio Amsterdam, Rotterdam en Veenendaal) organiseren.

Bij iedere lunch nodigen we iemand uit om ons te inspireren en verder willen we graag veel tijd nemen om bij te praten met andere collega’s uit het ICP-netwerk.

De lunches starten om 11:30 en duren tot 14:00. Hieronder de data en locaties.
Meld je nu snel aan voor de regio-lunch waar jij aan deel wilt nemen. We adviseren natuurlijk om je aan te melden voor de lunch die in jouw regio plaatsvindt, maar als die datum je niet uitkomt, dan ben je van harte welkom om bij een andere regio-lunch aan te sluiten.

Data en regio’s: klik op de regio-lunch van jouw keuze en meld je aan!