Skip to content
3 oktober 2022

NIEUW: ICP Worshiptraining

ICP biedt aankomend seizoen worshiptraining op maat aan. Op locatie en in samenwerking met voorganger en leidersteam…

In het vorige seizoen hebben we een paar pilots gedaan en we zijn heel dankbaar voor de mogelijkheden die we hebben gekregen om kerken te ondersteuning op het gebied van aanbidding… 

Fred Kappinga, pastor van ICF Noord (Rotterdam):
“Paul heeft in een paar maanden tijd een team gevormd van muzikanten en zangers die gaandeweg bij ICF-Noord kwamen aanwaaien. Hij bood structuur door een wekelijkse oefenavond, hielp met het opbouwen van repertoire, sloot bij iedereen aan op zijn of haar eigen niveau en gaf veel ruimte aan eigen inbreng. Steeds vanuit de kern, de aanbidding van de levende God.” 

Naast Paul zijn ook Claude, Eric en Anne-Marie namens ICP beschikbaar om kerken te helpen bij het ontwikkelen van de aanbidding in de samenkomsten en het coachen en trainen van aanbiddingsteams. Aan deze trainingen zijn kosten verbonden, maar laat je daardoor niet ontmoedigen. De overtuiging van ICP is dat geld nooit een reden mag zijn om niet te kunnen helpen. Dus laten we samen kijken naar de mogelijkheden, als je gelooft dat jouw kerk klaar is voor een groeistap op het gebied van aanbidding. 

Laat je vrijblijvend informeren door te mailen naar worship@icpnetwork.nl