Skip to content
31 mei 2022

Netwerkochtend voor pastors en pioniers – 16 juni ’22

Zicht op de visie, inzicht in de missie, oog voor elkaar.

Speciaal voor de pastors en pioniers van interculturele kerken organiseert ICP een inspirerende netwerkochtend in Amsterdam. Van harte welkom! 

Waarom deze dag?

We willen je graag bemoedigen en iets laten zien van de visie die God heeft en geeft aan interculturele kerkplanters, pastors en pioniers. Wanneer je dat scherper op je netvlies krijgt, ben je beter in staat om tegenslagen te verwerken, door te gaan als ‘resultaten’ tegenvallen en plezier te houden in de roeping die God je geeft.
En we willen ervaren dat we niet alleen aan het werk zijn. God is erbij en we zijn samen in Zijn koninkrijk aan het werk. 

Als je weet waarvoor je hard werkt, dan maakt dat het een stuk beter vol te houden. Als je weet voor Wie en door Wie je geroepen bent, dan weet je de Bron voor de benodigde wijsheid en kracht te vinden. Als je ziet met wie je aan het werk bent, dan kun je elkaar bemoedigen en aanmoedigen, inspireren en bedienen. 

Datum en Locatie

We heten alle pastors en pioniers van harte welkom op donderdag 16 juni van 10:00-14:00 uur in Hoop voor Noord, Amsterdam!
Adres: Rode Kruisstraat 20, 1025 KN Amsterdam

Programma

Het programma is in grote lijnen als volgt:
09.45 uur: Inloop
10.15 uur: Welkom, kennismaking en tijd van aanbidding
11.00 uur: In gesprek met … Jurjen ten Brinke (voorganger Hoop voor Noord)
12.00 uur: Gesprek in kleine groepen / intervisie
13.00 uur: Lunch
14.00 uur: Einde 

Aanmelding

Meld je NU gratis aan!