Skip to content
29 september 2022

In The Spotlight – Itzinya

Af en toe zetten we bij ICP even de spotlight op een organisatie die onze missie deelt of een initiatief dat interessant is voor ons netwerk. Deze keer gaat het om Itziny

Itzinya verbindt! Wij zijn dé plek waar migrantondernemers verbonden worden met ideeën, ondernemers, bedrijven en netwerken. Bij Itzinya geloven we dat de power om een bedrijf te starten in de ondernemer zelf zit en dat we alleen maar de juiste verbindingen hoeven te leggen om dit om te zetten in echte plannen. 

We zijn op dit moment actief in Amersfoort, Rotterdam en Amsterdam. In deze steden bieden we meerdere keren per jaar (gratis!) de Startup Academy aan, waarin migrantondernemers getraind worden om een eigen bedrijf in Nederland te starten. 

Daarnaast organiseren we 2-maandelijks een event in Amersfoort waar we de migrantondernemer in verbinding willen brengen met Nederlandse ondernemers. Tijdens deze events is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten én nodigen we altijd een inspirerende spreker uit die zowel de migrantondernemer als de Nederlandse ondernemer iets te vertellen heeft. 

Kijk op onze website of socials om geïnspireerd te worden en we zien je graag op het volgende event op dinsdag 8 november! 

Informatie over het volgende community event:
Datum: 8 november
Locatie: Re5, Brabantsestraat 14, Amersfoort
Tijd: 19:30

Website: www.itzinya.nl

Facebook: Itzinya Nederland 

Instagram: @itzinyanederland