Skip to content
4 juli 2023

ICP-Intervisie in het nieuwe seizoen

Net als afgelopen periode bieden we intervisie aan voor pastors en pioniers in het ICP-netwerk. De afgelopen 2 jaar is er intervisie geweest en er zijn nog steeds enthousiaste en dankbare reacties, dus we gaan weer een ronde doen.

Wat bieden we je precies?

  • Maandelijkse online ontmoetingen met collega’s en gelijkgestemden (6 meetings, maanden met ICP-evenementen worden ontweken)
  • Intervisiebegeleiding van zeer ervaren en betrokken intervisiebegeleiders
  • Keuze uit 3 verschillende groepen/momenten
  • Helemaal gratis

Er zijn komend seizoen dus 3 groepen beschikbaar. Deze groepen komen samen op verschillende momenten. Je kunt kiezen voor de groep die qua data het beste uitkomt.

Commitment

Je geeft je op voor 1 groep. We willen je vragen om je aan te melden als je minimaal 80% van de meetings bij kan wonen. De kracht en het succes van intervisie zit em ook voor een groot deel in een veilige sfeer met mensen die je vaker spreekt. Een groot verloop of wisselvallige deelname willen we liever voorkomen.

Data intervisie

Groep                   Begeleider                         Tijd                       Data

Intervisie 1         Rien van der Toorn          13:00-14:30        9 okt, 11 dec, 8 jan, 5 feb, 8 apr, 13 mei

Intervisie 2         Coen Legemaate              9:00-10:30        12 okt, 14 dec, 11 jan, 8 feb, 11 apr, 16 mei

Intervisie 3         Beppie Wessels                13:00-14:30        12 okt, 14 dec, 11 jan, 8 feb, 11 apr, 16 mei

Aanmelding

Via de onderstaande button kun je je aanmelden voor de intervisie. In het bestelformulier van je ticket wordt je gevraagd om te kiezen voor een groep.
De intervisiegroepen hebben een maximaal aantal deelnemers om effectiviteit en kwaliteit te kunnen waarborgen. Als een groep al vol is, krijg je daarvan bericht en proberen we een andere plek voor je te vinden.