Skip to content
13 september 2022

Gratis Webinar 7 Sleutels training

Meld je aan voor een gratis Webinar ter introductie op de 7 Sleutels Training en ontdek wat er te leren valt over het bouwen aan een interculturele community.

ICP network geeft vanaf 1 november een online training van 7 avonden over de 7 sleutels voor het bouwen aan een interculturele community. Je ontwikkelt een Bijbelse visie op intercultureel kerk-zijn, ontdekt hoe je kunt omgaan met theologische en culturele diversiteit en leert hoe je interculturele conflicten kunt hanteren en geestelijke bolwerken kunt slechten. 

Of je nu leiding geeft aan een grote groep, of onderdeel bent van een kleine kring, wanneer je openstaat om iets te leren over de opbouw van een interculturele community, dan ben je welkom.

Als je nou geen idee hebt of je iets aan deze training hebt, dan nodigen we je uit voor een GRATIS online introductie-webinar op 25 oktober van 19:30 tot 21:00. Geheel vrijblijvend! Tijdens deze webinar vertelt Hans, de trainer, meer over de training en krijg je een korte overview op de 7 sleutels. 

Als dat naar meer smaakt, kun je je direct aanmelden voor de complete training. 

Meld je hieronder nu aan voor de GRATIS introductie-webinar. Welkom!