Skip to content
6 maart 2024

Church Tour 2024-2025 ICP Worship

Boek kosteloos een aanbiddingsleider + een uur toerusting tussen april ’24 en april ’25…

Sinds 2021 werkt ICP samen met Paul Hagayi, een Congolese worshipleader met veel ervaring, talent en passie als het gaat om aanbidding in interculturele kerken. ICP heeft samen met Paul een worshiptraining ontwikkeld die interculturele worshipteams helpt om te groeien in aanbidding in hun eigen lokale context.

Dit seizoen stelt Paul zich (in samenwerking met ICP) kosteloos beschikbaar om op zondagen in interculturele kerken de aanbidding te leiden. Hij doet dat bij voorkeur in samenwerking met het lokale worshipteam, maar hij kan ook in z’n eentje de aanbidding leiden.

Dit zegt Paul er zelf over: “This year from April 2024 to April 2025 I would like to encourage churches to go to the heart of worship. I am therefore freely offering my services as a worship leader to come and worship with the congregation during one of the Sunday services.”

Paul kan zelfstandig de aanbidding in de dienst verzorgen, maar kan ook samenwerken met het lokale team en daarmee niet alleen de gemeente maar ook het worship team inspireren en bemoedigen.

Na de dienst is hij beschikbaar om met het worshipteam in gesprek te gaan over interculturele aanbidding. Ook vanuit ICP zijn we dan beschikbaar om te inspireren, ondersteunen en bemoedigen.  

Paul: “We can talk about how to worship with people from different cultural backgrounds; share our experiences and learn from each other.”

Wil je meer weten over de mogelijkheden, data en concrete invulling van deze Church Tour? Neem dan contact op met Anne-Marie Dane (ICP), anne-marie@icpnetwork.nl