Skip to content
2 januari 2023

Activiteiten in 2023

Het nieuwe jaar is begonnen. In 2023 staan er al een paar mooie activiteiten op de ICP agenda.

Houd deze data alvast vrij! Activiteiten januari t/m juni 2023: 

11 februari: S2S Trainingsdag – Rotterdam – van 9:30 tot 16:30 

17 maart: Netwerkochtend voor pastors en pioniers – van 10:00 tot 14:00 

30 maart tot 1 april: ICP Teamtraining Weekend II – Voorthuizen 

17 juni: Netwerkdag voor het hele netwerk 

Meld je nu direct aan voor de S2S Trainingsdag en kies welke workshops jij (met je team of individueel) wilt volgen. 

ICP trainingen: 

Je kunt via ICP allerlei trainingen volgen, ook in 2023. Het aanbod is breed. Op het gebied van interculturele communicatie, interculturele huwelijken, intercultureel pastoraat, interculturele aanbidding en interculturele community’s bouwen kun je van alles leren. Vraag meer informatie aan via office@icpnetwork.nl of bekijk het aanbod op de website

Begeleiding en coaching: 

Is er een assessment nodig of heb je behoefte aan persoonlijke coaching? Heb je een advies nodig op een specifiek vraagstuk of wil je eens sparren met een ervaringsdeskundige? Laat ons weten wat je nodig hebt en wij staan voor je klaar of verbinden je aan de juiste persoon of organisatie. Check de website voor meer informatie.

Intervisie: 

De intervisiegroepen voor pastors en pioniers zijn al gestart, maar je kunt nog aanhaken. Zoek je een plek waar je gevoelige issues veilig kunt bespreken? Zoek je een groep mensen die jouw uitdagingen herkennen en praktisch advies kunnen geven? Dan ben je daar op de juiste plek. Check de website of email ons

ICP Worshiptraining op locatie en in het land: 

Aanbidding is een belangrijk onderdeel van kerk-zijn en in een interculturele gemeente is het zelfs een grote sleutel tot de eenheid in diversiteit waar we zo naar verlangen. 

ICP is beschikbaar om met trainers naar jou toe te komen, om je team te trainen, zowel in muzikaal opzicht als in de geestelijke toepassing van aanbidding in de kerk. 

Wil je meer info? Neem dan nu contact op via worship@icpnetwork.nl

We gaan in 2023 ook een paar visieochtenden over aanbidding organiseren. Deze zullen plaatsvinden in verschillende delen van het land. Houd onze ICP Update en de website in de gaten voor meer informatie hierover. 

Blijf op de hoogte via onze maandelijkse ICP Update

We zien uit naar een fantastisch jaar!