Skip to content
6 september 2022

Activiteiten ICP seizoen 22/23

Alvast een vooruitblik op wat komen gaat. ICP organiseert in dit seizoen weer een aantal activiteiten voor het netwerk…

Lees hier wat er allemaal op de agenda staat bij ICP. Er zijn ook nieuwe ontwikkelingen, waar we je graag iets van willen vertellen. 

Netwerkdagen

Allereerst hechten we veel waarde aan de ontmoeting en verbinding binnen het netwerk van interculturele kerken. We organiseren weer 3 netwerkdagen. Eentje voor het hele netwerk en twee voor pastors en pioniers. 

De data: 

16 september: netwerkochtend in Gouda, voor pastors en pioniers 

18 maart: netwerkdag voor het hele netwerk, locatie nog onbekend 

16 juni: netwerkochtend voor pastors en pioniers, locatie nog onbekend 

Te zijner tijd maken we de benodigde informatie bekend. 

Online trainingen

Ook dit seizoen zijn er weer een aantal trainingen beschikbaar. Sommigen zijn al gepland, andere trainingen kunnen worden aangevraagd en worden dan gepland in overleg. 

De trainingen op een rijtje: 

  • 7 sleutels voor interculturele community’s: online, start 1 november, 7 dinsdagavonden 
  • Bijbelstudie doen met anderstaligen: informatief webinar, op aanvraag 
  • Intercultureel huwelijkspastoraat en Communicatie voor interculturele stellen: deze trainingen werden voorheen online aangeboden. Komend seizoen bieden we deze trainingen in aangepaste vorm aan en op locatie. Meer info kun je aanvragen via office@icpnetwork.nl

Meer informatie over de trainingen:

Begeleiding

Als ICP staan we dit jaar ook weer klaar om begeleiding en coaching te bieden. Zo kun je ons altijd om advies vragen. Dat kan gewoon via een mailtje of een telefoontje. Ook bieden we persoonlijke coaching en kun je een assessment aanvragen. 

Intervisie: het afgelopen seizoen hebben we intervisiegroepen voor pastors en pioniers opgestart en dat was heel goed. Komend seizoen gaan we door met de intervisiegroepen en je kan je daar nog steeds voor aanmelden. Stuur dan een mailtje naar office@icpnetwork.nl

Voor meer informatie over onze begeleiding:

Nieuw dit seizoen

Worshiptraining: In het vorige seizoen hebben we vanuit ICP pilots gedaan rond worshiptraining op locatie. Onder andere in ICF Noord in Rotterdam hebben we met trainer/coach/worshipleader Paul het worshipteam op locatie getraind en begeleid. We hebben het verlangen om de kerken in het netwerk te ondersteunen op het gebied van aanbidding en teamvorming en hopen zo de hele kerk tot zegen te zijn. 

Wil je meer informatie of heb je een concrete aanvraag? Mail dan naar worship@icpnetwork.nl

Tot slot

We kunnen vertellen dat de 2-jarige Teamtraining vol is! Met 10 teams starten we in oktober aan deze bijzondere reis. Wat een voorrecht om op deze manier als ICP betrokken te mogen zijn bij de groei en bloei van Gods kleurrijke kerk in Nederland. 

Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor alle nieuwtjes en ontwikkelingen bij ICP.