Skip to content
1 februari 2023

17 maart – Netwerkochtend voor pastors en pioniers

“Kostbaar om elkaar te ontmoeten en verbinding te hebben met mensen die meedoen in dezelfde missie,” zegt een pastor na afloop van de vorige netwerkochtend. De volgende ontmoeting heeft als thema ‘Gelijkwaardigheid – over racisme en de kerk van nu’. Wees erbij!

Twee keer per jaar organiseren we een netwerkochtend, speciaal voor voorgangers en pioniers. Een moment om samen te komen met leiders van een beweging die tegelijkertijd prachtig en uitdagend is, die ons land  beïnvloedt en verandert, waardoor het koninkrijk van God op aarde zichtbaar wordt. Het kleurrijke en complete beeld van God. 

De volgende netwerkochtend is op 17 maart in Utrecht. Meld je aan! 

Meld je direct aan!

Kerk-zijn in de 21ste eeuw 

We leven vandaag en hebben te maken met de ontwikkelingen in de maatschappij van vandaag. Wereldwijd maar ook hier in Nederland is er aandacht voor het probleem van discriminatie en racisme. Onze boodschap is een boodschap voor iedereen en onze God kan ons verenigen ondanks verschillen. De wereld heeft God nodig. Hoe kunnen we als interculturele kerken een grotere impact hebben op onze samenleving? Hoe kunnen we de eenheid die we hebben in Christus een getuigenis laten zijn voor een wereld die verdeeld en verscheurd wordt door angst, oordeel en liefdeloosheid? 

Op vrijdag 17 maart zullen we samen nadenken over het thema ‘Gelijkwaardigheid – over racisme en de kerk van nu’ en nemen we een preview op een project dat de kerken in Nederland gaat helpen om het onderwerp racisme en discriminatie aan te kaarten in onze eigen geloofsgemeenschappen. We luisteren naar een gastspreker en bevragen elkaar op visie, geloof en leiderschap in de kerk van NU. 

Van harte welkom aan alle pastors en pioniers in ons netwerk, maar ook voor geïnteresseerde kerkleiders in onze bredere kring. Maak ruimte in je agenda en meld je snel aan! 

Praktische info

WAT > netwerkochtend voor pastors en pioniers 

THEMA >  ‘Gelijkwaardigheid – over racisme en de kerk van nu’ 

WAAR > ICF Utrecht – Mattheüskerk, Hendrika van Tussenbroekplantsoen 1a, 3533 SZ Utrecht 

HOE LAAT > van 10:00 tot 14:00 (inclusief lunch) 

KOSTEN > gratis 

Meld je direct aan!