Skip to content
31 maart 2022

1 in geloof en missie

Hecht Leidschenveen-Ypenburg deed al eens mee aan de ICP-Teamtraining. Lees hier hoe Marjolijn deze training heeft ervaren.

Misschien zie jij er iets in voor jouw team? Dan kun je je nog steeds GRATIS aanmelden voor de Startdag op 9 april, zodat je je vrijblijvend kunt oriënteren en bovendien een hele leuke teamdag beleven met je team rond het thema ‘Kerk-zijn in de 21ste eeuw’. 

Marjolijn Vreeken (Hecht Leidschenveen-Ypenburg): 

“ICP faciliteerde een trainingsprogramma voor pioniers dat niet alleen heel sterk was in opzet en inhoud, maar juist ook in geestelijke begeleiding. 

Door de focus op gebed, ook met andere teams onderling, zijn we als team erg gegroeid en zijn we geestelijk sterker geworden, wat doorwerkte op onze pioniersplek. 

We wisten dat we op de teamtrainingsweekenden steeds weer flink uitgedaagd zouden worden om in geloof stappen te zetten, maar juist dat maakte ze onmisbaar en heel anders en veel verdiepender dan een standaard beleidstraining. 

Er als team twee keer per jaar tussenuit op een mooie locatie in het bos was ook gewoon heel fijn. Om zo even afstand te nemen van de dagelijkse dingen en tijd te hebben om de volgende stappen te doordenken. 

Tussendoor waren er coachingsgesprekken en we hebben ICP sprekers uitgenodigd om onze leidersgroep lokaal te trainen. We trokken op met andere teams met heel verschillende achtergronden en werkplekken, maar wisten ons 1 in geloof en missie. 

Hans en Carolien en het hele veelkleurige ICP team: heel erg bedankt!” 

Wat spreekt jou aan in onderstaande kenmerken van de Teamtraining? 

  • Sterk in opzet, inhoud en geestelijke begeleiding. 
  • Focus op gebed werkt door in onze eigen plek. 
  • Dieper dan een standaard beleidstraining door het component ‘geloof en stappen in geloof zetten’. 
  • Ontspannen samenzijn op een mooie locatie met tijd voor reflectie en vooruitkijken. 
  • Rijke connectie met verschillende, cultureel diverse teams. 

Wil je meer info of wil je overleggen met ons team over de geschiktheid van deze training voor jouw team? Mail ons gerust. 

Wil je vrijblijvend ‘proeven’ van de inhoud en stijl van de ICP-Teamtraining en wil je er met je team een dagje tussenuit?  Meld je dan aan voor de GRATIS Startdag ICP-Teamtraining ‘Kerk-zijn in de 21ste eeuw’. Klik hier voor meer info over deze dag.

Of meld je direct aan!