Skip to content
11 september 2024

Retraitedag voor predikanten en pastors – ‘Leer van Mij’

18 november 2024 – De Wittenberg in ZEIST – Retraitedag Migrant & Kerk, voor multiculturele voorgangers. Geef je snel op, early bird – korting tot 1 nov! Bekijk de website Leervanmij.nl voor meer info.

De praktijk van alledag berooft ons maar al te vaak van tijd. In het bijzonder tijd van rust. Kan jij een andere beweging maken? We dienen de Schepper van tijd: wat wil Jezus je leren, zodat je rust vindt in jouw leven en bediening?

Kom naar de speciale, multiculturele retraitedag op maandag 18 november op de Wittenberg in Zeist en vind die plek in de afzondering met gelijkgestemden. Kom tot rust en ontvang samen met collega’s uit verschillende kerken en culturele achtergronden voeding voor je ziel in de drukte van je werk. 

Gebed, rust en ruimte. In iedere hoek van de kerk, in elke cultuur heeft de voorganger met een verantwoordelijkheid voor pastoraat een plek nodig om stil te worden.

Onder leiding van retraiteleider ds. Niek Tramper maken we tijd voor gebed, rust en ruimte met predikanten en pastors van verschillende kerkelijke en culturele achtergrond.

Heb je vragen? Mail Esther van Schie: esther@geloofsinburgering.nl