Vacature officemanager 0,3 fte

Gezocht: Officemanager (0,3fte, m/v)
Ben jij iemand met administratieve vaardigheden? Heb je organisatorisch talent? En wil je dat inzetten voor de glorie van God en het zichtbaar maken van zijn Koninkrijk? Dan zijn we op zoek naar jou!

De organisatie Intercultural Church Plants (www.icpnetwork.nl) wil een beweging van interculturele kerkplanting op gang brengen. Er is inmiddels een netwerk van zo’n dertig kleurrijke kerken en dat zal de komende jaren verder groeien.

Als Officemanager kom je te werken in een klein team dat vanuit Rotterdam in het hele land werkt. Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding en administratie – en hebt daar dus ervaring mee. Je gaat meehelpen met de organisatie van evenementen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het versturen van de nieuwsbrief en het correct afhandelen van de email. Ook het bijhouden van de website hoort bij de werkzaamheden. Goede beheersing van de Engelse taal is een pre.

We bieden je de mogelijkheid om thuis te werken of op kantoor in Rotterdam, betrokkenheid bij een prachtige beweging van interculturele kerkplanting en een financiële tegemoetkoming in overleg.

Is dit jou op het lijf geschreven? Stuur dan vóór 15 juni je sollicitatiebrief en CV op naar Hans en Carolien Euser, de nieuwe netwerkleiders van ICP Nederland, via hans.euser@icpnetwork.nl. Ook voor meer info mag je ons benaderen.

Posted in: